Hilbert, mede dankzij jouw aanwezigheid was voor mij de Waddenzeiltocht weer een belevenis.  Uiteraard door je fantastische maaltijden, die elke dag weer totaal anders, maar altijd  kleurrijk, lekker en verrassend waren.  Maar zeker ook door je  aanwezigheid, rustig op de achtergrond, maar altijd attent en oog hebbend voor de groep  en haar deelnemers.  
Ik hoop dat je er volgend jaar weer bij bent,  kan me er nu al op verheugen.


Warme groet
Marianne
-------------------------

Dank voor de mooie zeilweek met jou als kok.
Het was super.
Groet, Rudolf


Ik kwam voor de muziek, maar besefte ineens tijdens de overheerlijke maaltijden van Hilbert, dat er geen muziek was geweest als wij niet zo fantastisch gevoederd werden.Ik ben zelf geen beste kok, dus oordeel uitsluitend vanuit mijn smaakpapillen, en echt, Hilbert, ik geef je een 10. Gezonde voeding met een heerlijk exotisch smaakje, overheerlijke toetjes, en dat allemaal toebereid stilletjes op de achtergrond; bedankt Hilbert, ik denk terug aan een prachtig weekend, goede formule, trekzakspelen, lekker eten en wandelen om de pondjes kwijt te raken, al deed ik daar niet aan mee, wandelen, bedoel ik.groetjes SylviaThea Boven Namens Lightwave Therapeuten en Trainers kunnen wij Hilbert ABSOLUUT aanbevelen. Hilbert  kookt heerlijk, zo zuiver mogelijk en houdt heel veel rekening  met dieten. Hilbert is in staat om daar creatief en ook nog eens heerlijk mee om te gaan. Hilbert, wij wensen je veel genoegen, prachtige activiteiten en nieuwe uitdagingen op je pad.

--------------------------------------------------------------------------------

Hilbert is een te gekke gezonde voedzame kok.


1 hapje van hem en je wilt  meteen meer!

Ook zijn toetjes zijn al niet te versmaden,

begeleid door noten uit de trekzak,

die hij na verzoek bij kampvuur ten gehore brengt.

Wat wil men nog meer?

Lieve groet, Hester

--------------------------------------------------------------------------------
Hilbert was onze kok, bij de opleiding tot essentietherapeute. Aangezien de opleiding nu een eigen locatie betrekt, was het ook een weekend waarin wegen weer uiteengaan. Hilbert heeft heel goed voor ons gezorgd, met ontbijt, lunch,en vegetarische diners. Tijdens de pauzes stond er koffie, thee, en iets lekkers voor ons klaar. In de avond, wanneer wij vrij waren, gingen we soms muziek maken bij het kampvuur, Hilbert deed dat met trekzak, of een ander muziekinstrument.

Was erg blij met jou als mens ,en als kok. Ik hoop je ooit eens te mogen verwelkomen in een van mijn workshops en of training die ik ga geven. Dank je wel. xxx grytsje.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Better let as net, maar bij deze laat ik je nog even weten dat ik heerlijk genoten heb van jouw creatieve en lekkere kookkunst en verwennerij tijdens onze eerste weekend van de opleiding Essentietherapeut; heerlijke en tegelijkertijd eerlijke,  verantwoordelijke voeding.  Uit de kunst! Ik heb nu al zin in je volgende maaltijden.
Groet Sjoerdje

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dag Hilbert, kookkunstenaar vind ik wel een toepasselijke titel/naam voor jou.

Dit gebaseerd op mijn ervaring afgelopen week op het schip de Vriendschap.
Met de middelen die je tot je beschikking had wist je de maaltijden en de lunches met liefde en aandacht te creëren.
 Verrassende combinaties met kruiden en groenten, die uitnodigen tot nog een opscheppen. Maar ook aandacht voor esthetiek het zag er verrukkelijk uit en dat was het ook.Nogmaals dankjewel het heeft bijgedragen aan een goede sfeer.
Lieve groet Fredie
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als ik jou bezig zie op “de Stille Kracht” dan zie ik daadwerkelijk een ‘stille kracht’. De wijze waarop jij – naast het heerlijke koken—een sfeer maakt

en een veilige omgeving creëert voor jezelf, Thea en Dominicus, en voor een ieder van onze groep, is echt bijzonder. De integriteit, de stille aanwezigheid en de
ontspannende humor maakt dat wij vrij onze processen mogen doormaken. Ook door jouw delen tijdens sommige opdrachten en de gezamenlijke maaltijden,
leer ik je kennen als een waardevol en betrouwbare aanwezigheid op de “Stille Kracht” in Westdorp.
En natuurlijk is het leuk en plezierig om met jou over ‘thuis’ --Nijmegen en omgeving-- te praten......
DankJeWel voor je Zijn......
 
PS: een kleine opmerking, de toetjes zijn soms TE lekker, ik eet nagenoeg geen toetjes ivm met de lichamelijke omvang.
 
 
Lieve groeten,
Theresia


foto Elles van Waveren
Afgelopen weekend heb ik voor het eerst mogen genieten van de kookkunsten van Hilbert in Westdorp. Wat heerlijk dat iemand zoveel liefde en passie in het bereiden van eten legt. Heerlijke salades, voedzame quinoa, zalige soepen,zelfgemaakte humus en knoflook-olijfspread,en zo kan ik nog wel even doorgaan. En natuurlijk niet te vergeten de overheerlijke toetjes. Nectarine met kruidenroomkaas en aardbeientiramisu. Een medecursiste vond het geweldig om mij zo te zien genieten! Ik vind het prachtig dat lekker eten je een geluksgevoel kunnen bezorgen! Dank je wel Hilbert!Hoi Hilbert,

Wat een heerlijke dagen op de retraite van Lightwave heb ik gehad met jou als kok. Elke dag weer een lekkere maaltijd, zeer gevarieerd, goede combinatie van smaken en vooral erg voedzaam. En dan de surprise tussendoortjes voor bij de thee, echt verrukkelijk waren deze. Hiermee verraste je iedereen toch elke keer.

Ik kijk alweer uit naar het weekend van de opleiding, ik laat me verrassen.

Bedankt!


Groetjes, 'n 1ste jaars leerling Essentie Therapeut Lightwave


Dag Hilbert,

Afgelopen weekend heb ik enorm genoten van jouw overheerlijke vegetarische (brood)maaltijden.
Het was telkens weer een genot om de huiskamer binnen te wandelen en te ontdekken wat voor lekkere dingen je had gekookt! Een heerlijke verwennerij en puur genieten.
Alles was stuk voor stuk verrukkelijk. Een pluim is te weinig om te geven, daarom een pauwenveer!
Bovendien was het ook erg gezellig met jou aan tafel; wonderlijke gesprekken en ontdekkingen, ook over eten. Ik ga gelijk met de Humus aan de slag vandaag.
Hartelijk bedankt, Hilbert!
Ik kijk nu al uit naar het volgende weekend!
 
 
Hartegroet van Ellen Wouda
======================================================
Dominicus Hettinga

Dank je wel Hilbert Post dat je afgelopen weekend voorwww.lightwave.nl hebt gekookt. De studenten en wijzelf stellen je enthousiastme zeer op prijs en de liefde voor het koken is in je heerlijke maaltijden te proeven. Tot over drie weken.

============================================================

Heerlijk gegeten tijdens innerlijk kind weekend. Mooie combinaties zowel in voor- hoofd- en nagerechten als wel in de sandwichspread. Aanrader!

groeten, Jan-Herman   3-3-2012

 

Deze kok in hart en nieren weet niet te versmaden maaltijden te bereiden. Hij doet dit met veel gevoel voor smaak(combinaties), geeft blijk van veel fantasie en durft van hieruit verrassende, nieuwe dingen uit te proberen. Tijdens de winter-retraiteweek heeft hij de meeste maaltijden met een mix van culturen verzorgd en ik heb er enorm van genoten. Een echte aanrader!

Serena   www.awakingzensesmassage.com  

 

Hilbert heeft zichbaar plezier in het bereiden van de maaltijden en dat proef je in alles.
tijdens onze winterweek van Sprense heeft Hilbert vol enthousiastme heerlijke gerechten voor ons gemaakt
wat een waar genot was te zien en te proeven. Ik hoop vaker van je kunsten te mogen genieten.
Marlene, www.sprense.net 

 

Hilbert,
Je hebt het afgelopen jaar meerdere weekenden voor mij gekookt, en het was elke keer perfect. Heerlijk om in vol vertrouwen het hele eet- en drinkgebeuren aan jou over te kunnen laten, zodat ik me helemaal op het geven van de workshop kan richten. Jij zorgt gewoon dat alles er is en op tijd op tafel staat. Je let daarbij ook nog goed op de behoefte van de deelnemers en sluit daar op aan. Leuk dat je steeds ook met zelfgemaakte dingen als koekjes of broodbeleg (met ook steeds weer nieuwe variaties!) komt. Fijn dat je dat allemaal geheel zelfstandig doet, maar je je ook aan kunt passen als er onvoorziene veranderingen zijn, en goed in overleg kunt werken als dat nodig is. Naast het koken van voortreffelijke maaltijden zit er ook grote waarde in jouw aanwezigheid als mens en daarmee als begeleider. Je kunt van jou op aan. Hartstikke bedankt, en ik kijk uit naar nog veel meer samenwerking het komende jaar, en de jaren daarna.
Warme groet,
Martijn, www.lichaamswerkenmeditaite.nl  

 

 

Hoi hilbert,
Het eten dat je bereid is smaakvol, compleet, lekker, verzorgd en verrassend. Bovendien wordt het met smaak en zorg opgediend. Alles ziet er steeds prachtig uit. Dieet wensen weet je prima te verwerken in je gerechten. En ik vind het mooi hoe je oog hebt voor je gasten/eters en moeiteloos gerechten aanpast als je weet dat iemand een bepaald ingredient niet zo lekker vind. Ongevraagt maak je dan speciale aangepaste porties voor iemand waardoor hij/zij het gerecht ook waarderen kan. Dat voelt als een enorm welkom en verwennerij. Het is mooi om te zien hoe jij geniet van het koken en verzorgen maar ook weet te genieten van het zien hoe er van je kookkunsten en zorg genoten wordt. 
Er is altijd voldoende maar geen overdaad. Dat geld voor de smaken, de hoeveelheden, de verzorging en tevens voor jou aanwezigheid.
Ik kijk uit naar de volgende keer dat ik van je, kunsten, mag genieten.


liefs tine

Heerlijk was het eten van Hilbert en fijn was zijn rustige aanwezigheid. Gerechten welke ik niet zo snel zelf zou maken kwamen op tafel en smaakten verrukkelijk. Hilbert bedankt en ook Titia bedankt voor je bijdrage aan de goede sfeer afgelopen weekend in de STille Kracht.

Cathy, 

 

Wat heb je heerlijk gekookt voor ons tijdens de zeil week Hilbert! Echt alle dagen iets totaal anders op tafel, heel verrassend. Met het natte koude weer wat we hadden vond ik het ook geweldig als er tussen de middag een warme verrassing bij het eten was.
Complimenten hoe je uiterlijk onverstoorbaar bezig was in de hele kleine keuken aan boord, terwijl daar ook nog mensen in- en uit scharrelden!
Van mij mag je volgend jaar weer mee :-). Gezellig ook!
Groetjes,
Carolien 

 

Hallo Hilbert,
helaas heb ik nog maar een weekend van je kookkunsten mogen genieten (ondanks dat er geen vlees in zat was het erg lekker) maar des te meer mogen genieten van je aanwezigheid, steun en warmte. dank je wel voor alles! Ik vond het erg fijn dat je er bij was de afgelopen weekenden het heeft me erg geholpen.


een big hug van mij!(ook voor Titia natuurlijk),
    Rick

Om duimen en vingers af te likken. Hilbert begrijpt de kunst om met "eenvoudige" pure ingrediënten iets moois te toveren. Steeds weer verrassend, met liefde en zorg bereid. Super-aanrader !
Jo
--------------------------


Die kikkererwtensalade; de ovenschotels; de toetjes! Overheerlijk genieten van volle smaken en ruime keuze. Ik heb genoten van alle smaaksensaties en voelde me verwend en geïnspireerd. Subtiel verwennerijtje: 's morgens werden we gewekt door Hilbert met prachtige muziek.
Annette, 

 

Heerlijk eten bij de nieuwjaarsreceptie, dankzij Hilbert!! Broccolisoep, vegetarische pizza met spinazie, een heerlijke pasta salade met mango en nog veel meer!! ik denk terug aan deze dag met een glimlach en een heerlijk gevulde maag :)
liefs Leonie 

Hilbert kookt met liefde en zorg, dat zie je, dat proef je en dat is genieten!
Hilbert, ik wens je alle goeds, 
liefs, Edith 

Hilbert maakt een kunst in/van het koken! Voortreffelijke maaltijden gehad en er van genoten! 
Succes Hilbert met alles!
hartelijke groeten, Gert-Jan

Tijdens de retraite heb ik ook mogen genieten van die (h)eerlijke smaakvolle vegatarische maaltijden.Hilbert is ook erg creatief met voedingsmiddelen en met een muziekje erbij zet hij de lekkerste maaltijden in elkaar. Het water loopt me nog in de mond, als ik terug denk aan die heerlijke salades en ovenschotels :D 
Hilbert; veel succes! Het ga je goed! 
liefs, Marian
Kuijpers  

Hilbert heeft heerlijk voor onze groep gekookt tijdens de retraite. Niet alleen waren de vegetarische maaltijden een feest maar ook ging het (in onze ogen) schijnbaar helemaal vanzelf. Hilbert is Hilbert in eigenlijk al zijn facetten. Hij kookt zoals hij muziek maakt. Met liefde, betrokkenheid, aandacht en de juiste ingredienten. Je zintuigen smullen ervan. Fijn dat hij binnenkort weer van de partij is.

Bert Rijnbeek en Sylvia Monten,  www.zielzicht.nl  1