16-20 september 2019


Midweek portretschilderen door Joost van der Krogt en Hilbert Post.


Meer info en prijs volgt.Docente: Joost van der Krogt / Wandelorganisator en kok: Hilbert Post


Vakantieboerderij De HOLDEURN ligt in Berg en Dal, vlak bij Nijmegen.

In een omtrek van 15 km bevinden zich bossen, rivieren, heuvels en de Ooijpolder .

Heerlijk om te wandelen! Prachtig om te schilderen en te tekenen!


Openbaar vervoer: vanaf Nijmegen met de bus bereikbaar.

Adres: Oude Kleefsebaan 132   6571 BK Berg en Dal.   De Holdeurn is een oude sfeervolle boerderij waar twee appartementengebouwen bijgebouwd zijn. Hiervan hebben we een 8- en een 6- persoonsappartement gehuurd, naast elkaar gelegen.

In de appartementen is ruimte om te werken. Elke slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. ( boxspring). Beddengoed is aanwezig.

De begeleiding van het tekenen en schilderen is individueel gericht. Het niveau maakt dus niet uit. Ook als je nog nooit getekend of geschilderd hebt: hier krijg je volop de kans om je ongekende mogelijkheden te ontdekken.

Joost van der Krogt is een zeer ervaren docente en geeft al jaren workshops, zowel op diverse locaties als in haar atelier in Zaandam.

Wandelen: Hilbert organiseert de wandelingen. Hij kent de omgeving op zijn duimpje en kan er veel over vertellen. Het is een unieke gelegenheid om het “Rijk van Nijmegen” te leren kennen.

De wandelingen zullen zeker weer inspireren tot het tekenen en schilderen. Ze vinden in de middag plaats.

En wat het eten betreft: Hilbert is een uitstekende kok!! (op verzoek ook vegetarisch)Tel: Joost 06-42056346                                   Tel: Hilbert 06 33 892 492

www.joostvanderkrogt.nl www.hilberthelpt.nl

www.krogtlogboek.nl/Vinkenatelier hilbert@hetnet.nl

joostvanderkrogt@xs4all.nl