Helende Massage

Een massage is heerlijk om te ontvangen, vooral als je gespannen bent, slecht slaapt, stijve spieren of gewrichten hebt, maar ook als je gewoon je lichaam en geest wilt laten verwennen.
Tijdens een massage kun je het dagelijkse leven even los laten en helemaal in het hier en nu komen. Je krijgt de ruimte om te onderzoeken en te zijn wie je nu bent.

Ik maak gebruik van verschillende technieken, waarbij we met elkaar afstemmen wat voor jou het prettigste is. De combinatie van de verschillende technieken versterkt het effect van de massage. Velen voelen zich daarna volledig ontspannen en bevrijd van stress of pijn.

Een massage is moeilijk in woorden te vatten. Ik doe toch een poging om je de mogelijkheid te geven enigszins een beeld te vormen. Een sessie zal je echter veel meer vertellen wat een massage voor jou kan betekenen.

De twee belangrijkste technieken die ik gebruik zijn de Intuïtieve en de Dynamische Massage.

Intuïtieve Massage

Dit is een massagevorm waarbij er via olie op de huid wordt gemasseerd. Door een respectvolle energetische aanraking met strijkingen en knedingen wordt je hele lichaam aangeraakt.
Dit zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en spieren, waardoor spierspanningen weg kunnen vloeien. Daardoor krijgt ook de energiestroom weer vrij de ruimte.

Dynamische Massage

Bij deze vorm van massage word je in een continue zacht golvende beweging gebracht terwijl je (evt. gekleed) op een massagetafel ligt.
Deze massagevorm zet het hele lichaam in beweging en werkt op een diepere laag dan de Intuïtieve Massage. Ook alle gewrichten krijgen hierdoor een soort van smeerbeurt, waardoor op langere termijn gewrichtsklachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

De Dynamische Massage is een onderdeel van de Holistic Pulsing, maar wordt hierbij over het algemeen op een zachtere manier uitgevoerd.
Ik nodig je uit om het verschil te komen ervaren.

created by Line Media