Wie is Titia Verbeet?

In 1965 ben ik geboren in een gezin van zes kinderen.
Door allerlei omstandigheden heb ik geen gemakkelijke jeugd en tienertijd gehad. Vooral na de geboorte van mijn zoon realiseerde ik me dat ik echt hulp moest zoeken om mijn leven leuker te maken, in eerste instantie vooral voor hem.
In mijn zoektocht naar hulp kwam Emotioneel Lichaamswerk in 1993 op mijn pad. Hierdoor kon ik ervaren dat mijn kracht ook een hele positieve eigenschap was. Dit en de bewustwording dat je zelf iets van je leven kan maken, dat dit een keuzemogelijkheid is, was voor mij een nieuwe kijk op het leven. Daarna heb ik verschillende cursussen gevolgd in massage en bewustwording.

Toen ik in 2002 in aanraking kwam met Holistic Pulsing, raakte dit mij enorm. Ik voelde meteen dat dit was van waaruit ik graag met mensen wilde werken. Dus ben ik de opleiding bij ‘De Stroming’, destijds op ‘De Schans’, in België gaan volgen.

En ik ben heel blij met die keuze. Het heeft mij verder in beweging gebracht en het is fantastisch om te zien hoe ik met behulp van Helende Massage en Holistic Pulsing anderen in hun beweging en kracht kan zetten.

Omdat ik graag in beweging blijf, heb ik daarna nog cursussen en opleidingen op dit gebied gevolgd, zoals Shiatsu, Helende reis en diepe bindweefselmassage. Ook assisteer ik regelmatig bij innerlijk kindweekenden van Martijn Rasche (www.lichaamswerkenmeditatie.nl).

In 2009 kwam het ‘Aumm-instituut’ op mijn pad en heb ik in 2013 de opleiding Primal Rebirth Therapy (innerlijk kindwerk) afgerond. Mede hierdoor heeft mijn werk zich nog meer verdiept en kan ik nog meer handvaten aandragen voor mijn cliënten. Hiermee kunnen zij dieper een helend proces ingaan. Met als doel om prettiger in het leven te staan en in moeilijkere tijden zichzelf ook beter te ondersteunen. Vrijer van oude, vaak pijnlijke patronen.

Naast het therapeutische werk, geef ik ook individuele begeleiding aan mensen in hun thuissituatie vanuit hun Persoonsgebonden Budget (PGB).

Veel van wat ik leer en wat aansluit op mijn werk, pas ik ook in mijn praktijk toe. Deze blijft hierdoor ook in beweging en groeit nog steeds.

created by Line Media